fbpx

Facebook Ads

Facebook Ads på telefon

Facebook til din virksomhed

Måske har du før hørt om Facebook Ads og har i den forbindelse overvejet, om det giver mening for din virksomhed, og hvad Facebook annoncering vil koste dig. Facebook annoncering er et effektivt værktøj, som kan hjælpe din virksomhed på tre forskellige parametre. Først og fremmest kan det give nye kunder kendskab til din virksomhed og ikke mindst, hvad der gør den unik og værdifuld. Herudover har Facebook Ads til formål at få folk til at tænke på din virksomhed og forhåbentlig søge efter mere information. Det tredje parameter, der gør Facebook annoncering til et værdifuldt valg, er, at det kan få kunder, der finder dit produkt eller din virksomhed interessant, til at kontakte dig eller måske endda foretage et køb hos dig. Jeg arbejder til dagligt med at markedsføre virksomheder over hele Nordsjælland via Facebook Ads, og jeg kan også hjælpe dig.

Sådan foregår arbejdet med Facebook annoncering

Ved hjælp af Facebook Ads kan du på effektiv vis øge kendskabet til din forretning, og lige præcis det kan jeg hjælpe dig med. Jeg har altid en klar proces, når jeg arbejder med Facebook annoncering, så jeg er sikker på at ramme den helt rigtige målsætning og målgruppe til et budget, som kan tjenes hjem igen. Som nævnt ovenfor tager arbejdet med Facebook annoncering udgangspunkt i tre forskellige steps i salgstragten, som består af top funnel, middle funnel og bottom funnel. Ved top funnel rammer jeg ved hjælp af Facebook annoncering personer, som ikke tidligere har interageret med forretningen, og som dermed skaber interesse for nye, potentielle kunder. Ved middle funnel annoncerer jeg mod forbrugere, som på den ene eller anden måde har interageret med dine konkurrenter. Ved bottom funnel annonceres der mod forbrugere som har interageret med din virksomhed på den ene eller anden måde, hvilket er det, der også kaldes retargeting. Der kan med andre ord nås bredt ud til mange forskellige typer af potentielle kunder med Facebook annoncering. Når vi er færdige med din Facebook annonceringsplan, så påbegynder jeg den tekniske opsætning og tracking. Til sidst opsætter jeg den annoncering, som vil blive overvåget og optimeret løbende, så du er sikret målbare resultater.

Ram din målgruppe med Facebook annoncering

Med Facebook annoncering har du mulighed for at tilpasse din markedsføring til lige præcis din målgruppe og dermed gøre din markedsføring mere målrettet. Jeg hjælper til dagligt mange forskellige typer af kunder med at få succes gennem Facebook annoncering, og for mig er det vigtigt at have et godt samarbejde med mine kunder fra start til slut, og jeg sørger derfor også for at give opdateringer på arbejdet med månedlige opfølgninger og planlægning af den følgende måneds arbejde i fællesskab med kunden. Jeg har hjulpet mange forskellige kunder med Facebook Ads, og jeg hjælper også gerne dig med at skabe mere relevant trafik, flere leads og mere salg med effektiv Facebook annoncering. Du er velkommen til at kontakte mig allerede i dag for en uforpligtende snak om markedsføringen af din virksomhed.

Tag kontakt til dine fremtidige kunder
Gode annoncer begejstrer flok