fbpx

Google Ads

Google Adwords
Google Ads Data

Sæt gang i din vækst med Google Ads

Jeg har gennem flere år arbejdet med optimering og opsætning af Google Ads, og jeg står klar til også at hjælpe dig. Måske har du tidligere stillet dig selv spørgsmålene: Hvad er Google Ads, og hvordan virker Google Ads? Er det tilfældet, så får du her en kort introduktion. Google har sin helt egen reklameplatform, som har til formål at gøre det nemmere at markedsføre sin virksomhed gennem forskellige nøgleord, der er med til at sikre, at virksomhedens hjemmeside eller webshop bliver vist øverst i søgeresultaterne på Google. Det er Google selv, der afgør, hvad der skal vises gennem en såkaldt auktionsafgørelse. Jeg anbefaler, at du gør brug af Google Ads til at markedsføre din virksomhed. Jeg er med dig hele vejen fra start til slut og hjælper dig med at få succes med Google Ads.

Sådan arbejder jeg med Google Ads

Jeg går struktureret til værks i mit arbejde med Google Ads, og når jeg opsætter Google Ads, så tager jeg udgangspunkt i den velkendte salgstragt, der består af en top funnel, middle funnel og bottom funnel. I top funnel opsætter jeg en Google Ads Display, som sikrer, at din forretning bliver vist på sider som BT, Ekstra Blader og Berlingske. Formålet med top funnel er at skabe synlighed over for potentielle kunder, som kunne være interesserede i de produkter eller den ydelse, du tilbyder, men som ikke på forhånd kender til din virksomhed. Med middle funnel sørger jeg for at ramme potentielle kunder, som har interageret med dine konkurrenter på den ene eller anden måde. Med bottom funnel rammer jeg potentielle kunder, som har interageret med din virksomhed på den ene eller anden måde, hvilket er det, der også kaldes Google Ads remarketing. Ved at arbejde målrettet med Google Ads er der altså mulighed for at nå ud til personer, der allerede er på udkig efter det, du tilbyder, ligesom det også er et effektivt middel til at skabe konverterende trafik til din hjemmeside. Ud over at arbejde med den klassiske salgstragt, står jeg også for at oprette søgekampagner med udgangspunkt i, hvad der giver mening for lige præcis din virksomhed og dit valgte klikbudget. Today Media er placeret i Helsingør, men jeg hjælper gerne kunder over hele Nordsjælland med markedsføring gennem Google Ads.

Lad Today Media varetage Google Ads for din virksomhed

Hvis du lader mig stå for Google Ads, så er du i trygge hænder. Jeg står for at skabe alt fra annoncer til billeder og hjælper dig med at nå ud til det rigtige publikum med tekstbaserede søgeannoncer og grafiske displayannoncer. Vælger du Today Media, så er du sikker på at få fuld gennemsigtighed og månedlige opfølgninger, hvor vi gennemgår resultater og planlægger den følgende måned. Når jeg varetager Google Ads, så er det med kunden i centrum. Du er velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du vil have en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få succes med Google Ads. Du kan ringe til mig på 22 54 26 44, og du er også velkommen til at sende en mail til tobias@todaymedia.dk.

Gennem displayannoncering kan jeres virksomhed nå ud til din målgruppe gennem visuelle annoncering. Som har en stor fordel da vi mennesker er meget visuelt drevne, og på den måde er det nemmere at formilde jeres budskab gennem et billede end bare en tekst.

Remarketing er en god måde for dig, der ønsker at fange dine eksisterende besøgende, der tidligere har vist interesse for din virksomhed.

Hvis du spørger mig brude alle kører Google Konkurrent, du har nemlig mulighed for at annoncere til besøgende som har været inde på dine konkurrenters hjemmesider.

Udfyld formularen og jeg kontakter dig til en uforpligtende snak.

Google Ads - formular
Nå ud til en større målgruppe
Nå ud til potentielle kunder