fbpx

Google Ads

Google Adwords
Google Ads Data

Den største marketingskanel

Google er den absolutte største søgemaskine, og det er her jeg alle sammen søger efter alt fra “Hvilken uge er jeg i” til “Tømrer nær København” el.lign. Google har sin helt egen reklameplatform, som gør det lettere at markedsføre sin virksomhed ved hjælp af forskellige nøgleord, der får annoncerne til at blive vist helt øverst på Google. Før annoncerne bliver vist ude på Google, går Google ind ved hver søgning, og vurder hvilke annoncer der skal vises for den eksakte søgning, ved en auktion afgørelse.

Sådan arbejder jeg med Google

Jeg anbefaler, at du bruger Google Ads til at markedsføre din virksomhed. Jeg hjælper dig under hele processen og skaber alt fra annoncer til billeder. For at nå ud til det rigtige publikum kan du bruge tekstbaserede søgeannoncer og grafiske displayannoncer. Kontakt os og få mere information omkring Google Ads.

Gennem displayannoncering kan jeres virksomhed nå ud til din målgruppe gennem visuelle annoncering. Som har en stor fordel da vi mennesker er meget visuelt drevne, og på den måde er det nemmere at formilde jeres budskab gennem et billede end bare en tekst.

Remarketing er en god måde for dig, der ønsker at fange dine eksisterende besøgende, der tidligere har vist interesse for din virksomhed.

Hvis du spørger mig brude alle kører Google Konkurrent, du har nemlig mulighed for at annoncere til besøgende som har været inde på dine konkurrenters hjemmesider.

Nå ud til en større målgruppe
Nå ud til potentielle kunder

Copyright © 2020 Today Media.

All Rights Reserved