fbpx

Cookie- og privatlivspolitik hos Today Media ApS

Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvordan Today Media ApS (“vi”, “os”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os eller som vi indsamler via Today Media’s hjemmeside, www.todaymedia.dk (“Hjemmesiden”).

Today Media ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Alle henvendelser til Today Media ApS kan ske via de kontaktoplysninger, der er anført i slutningen af dette dokument.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålene og retsgrundlaget for behandlingen

Ved besøg på hjemmesiden: Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx hvilken type browser du bruger, dine søgetermer på Hjemmesiden, din IP-adresse, inklusive din netværkslokation, og informationer om din computer. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Retsgrundlaget for denne behandling er interesseafvejningsreglen i EU’s Persondataforordnings art 6, stk. 1, litra f.

Ved køb eller kommunikation: Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og leveringsønsker. Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Disse oplysninger behandles på grundlag af EU’s Persondataforordnings art 6, stk. 1, litra b (nødvendig for at opfylde en kontrakt) og c (nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse).

Ved tilmelding til nyhedsbrev eller kundeklub: Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller kundeklub, indsamler vi oplysninger som dit navn og e-mailadresse for at kunne sende dig nyhedsbreve og tilbud. Retsgrundlaget er dit samtykke i henhold til EU’s Persondataforordnings art 6, stk. 1, litra a.

Modtagere af personoplysninger Vi kan videregive oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, og telefonnummer samt specifikke leveringsønsker til logistikselskaber og andre samarbejdspartnere, der bistår med levering af de købte varer. Vi anvender eksterne partnere til teknisk drift af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring inklusive retargeting. Disse databehandlere er under vores instruks og må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed.

Dine rettigheder Som registreret har du flere rettigheder, herunder retten til indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du kan også modsætte dig behandlingen og anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage.

Kontaktoplysninger For spørgsmål vedrørende denne persondatapolitik eller dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan du kontakte:

Today Media ApS

Klostergade 3, st. th. 3000 Helsingør,

+45 22 54 26 44,

Email: tobias@todaymedia.dk]

Ændringer i persondatapolitikken Hvis der foretages ændringer i vores persondatapolitik, vil du blive informeret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.